Nu är vi igång!


Välkomna!
Nu är vi äntligen igång. MKF Kyla & Värme är din lokala part framförallt i Norrort och Västerort i Stockholm. Vi arbetar dock i hela Stockholmsområdet. Våra kundsegment är privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och övriga typer av föreningar.

Vi projekterar, säljer, installerar, driftsätter, utför service och underhåll och demonterar anläggningar för kyl, frys & värmepumpar av alla dess slag och märken. Incert certifierade för kylarbeten med F-gaser och har även kompetens inom naturliga köldmedier så som CO2, propan, isobutan etc.

Certifierade av Incert

Ta gärna en titta på vilka typer av tjänster vi erbjuder.

Nu när vi är igång har vi redan flera intressanta samarbeten, varav ett är med Sverigepumpen som är Sveriges största luftvärmepumpsleverantör med över 300 000 installerade luftvärmepumpar i landet.

Nu är vi igång med bl.a. SverigePumpen
SverigePumpen

Vi utför även kyl- och frysrum med flesta leverantörer som går att tillgång på den svenska marknaden idag. Bland våra leverantörer återfinner man Ahlsell, Dahl, Kinnan, Kylma med flera.

Vi kommer inom någon månad även komma ut med flera erbjudande till er kunder.

Vi har i dagsläget ingen jourverksamhet men det går alltid att ringa och se ifall vi har möjlighet att hjälpa till om möjlighet finns. Vårt mål är att vara din professionella men samtidigt personliga part när det gäller samtliga arbeten med kyl-, frysrum och värmepumpar.