Om oss


Vi projekterar, säljer, installerar, reparerar samt utför service och underhåll på värmepumpar, kyl-, frysutrustning och kylkretsar.

Vi är certifierade för kylarbeten gällande F-gaser av Incert. Med över 10 års erfarenhet av service och underhåll samt installation av värmepumpar är vi övertygade om att ni som kund kommer bli nöjda när ni får hjälp av oss.

Bolaget startades under slutet av 2021. Vårt mål är att med hållbart perspektiv bidra till marknaden gällande installation, service, reparationer och förebyggande underhåll på kylkretsar. Vi ska så långt som möjligt det är försvarbart, både tekniskt och ekonomiskt, att alltid försöka reparera en utrustning istället för att bara byta ut. Självklart byter vi även ut utrustning som inte går att reparera samt installerar ny utrustning om ni önskar.

Vårt mål att ni som kund ska känna en trygghet i leveransen, hållbart och ekonomisk leverans, samt få personlig kontakt med oss under hela processen och känna en premiumkänsla i det vi utför åt er. Vi siktar på att alltid ha högsta kundnöjdhet!

Certifierade av Incert i högsta kategori I för kylarbeten gällande F-gaser. Vi har även erforderliga försäkringar för vår verksamhet.

Certifierade för kylarbeten i högsta kategori I av Incert.